sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pikkutyypin kanssa puutarhassa

 
 
Perennapenkkien väliin on tarkoitus tulla luonnonkivistä ladottu polku. Ja tuleekin, mutta en ole malttanut sen kanssa kiiruhtaa, koska Pikkutyyppi on ottanut polun hiekkalaatikokseen. Ennen kuin voin kivetä tämän polun loppuun, on ehdottomasti kaivettava puutarhaan uusi hiekkalaatikko, koska pienikin määrä hiekkaa viihdyttää kaksivuotiasta ilahduttavasti. Ja se on arvokasta aikaa puutarhasta huumaantuneelle äidille!

--

My stone path in progress has become a sandbox for Little I. It will be a path eventually but it's not happening for a while. I need all the gardening time I can get and that little bit of sand is giving me extra minutes every day.

2 kommenttia:

  1. Meidän pihassa ei ole hiekkalaatikkoa ja melkein kaksivuotias kaivaa innoissaan multaa. Jos saadaan vielä lähiaikoina oma piha, hankin sinne heti pienen hiekkalaatikon. Pöllyää ja likaa vähemmän kuin multa.

    VastaaPoista
  2. ii - Hiekkalaatikko on ihan ehdoton! Vaikka mikäs siinä, jos sopiva multakasa on hollilla. Meillä on kukkapenkin vähän uhan alla, kun tuo yksi innokas tykkää niin kovin kaivaa...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...