keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vihreitä kippoja ja yksi sydän

 


Savitöiden lasittaminen on jännää puuhaa. Vaikka olisi miten hienon kipon tai muun tekeleen saanut aikaan, voi sen tuhoja lasittamalla aivan täysin. Ehkä siksi mulla on tapana rakastua lasitteisiin, jotka toimivat pomminvarmasti. Jokin aika sitten se oli mattaväritön lasite, jota käytin monta vuotta melkein kaikkeen mitä dreijasin. Nyt se on tämä heleän vihreä, joka meillä tunnetaan Marrun vihreänä.

Muutamaan kippoon kokeilin lasitteen alle piirustelua alilasitekynällä. En ole ihan varma kannattiko. Tai no, uuden kokeileminen kannattaa tietenkin aina, mutta ei ne kaikki kokeilut kyllä ihan kauhean hienoja olleet. Mutta annan ehkä sille kynälle vielä uuden mahdollisuuden syksyllä, jos vaikka ehtisin/jaksaisin suunnitella ennen kuin alan piirrellä.
 
Tämä ihanuus on Pikkutyypin ensimmäinen savityö. Itse muotoiltu ja itse maalattu. Se tarvitsee vielä takapuolelle lenksun ja sitten se pääsee eteisen seinälle.

Pikkutyyppi tosin oli itse sitä mieltä, että se olisi parempi keskellä olohuoneen seinää.

--

I am going through a green glaze phase. My copboards are already filled with pots glazed with matt white/colorless and now the rest of the space is taken up by green pots.

The heart is the first piece of pottery by Little I. She's already asking to go make some more.

1 kommentti:

  1. Tuo ylimmäinen on ehdoton suosikkini! Vaikka on tuo Pikkutyypinkin taidonnäyte aika hieno!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...