perjantai 13. syyskuuta 2013

Kohta on talvi...

Jouduin muutama viikko sitten hetkeksi sairaslomalle niskajumin takia. Fysioterapeutilta sain kahden viikon ehdottoman virkkauskiellon. Voin tunnustaa, että se oli aivan hirvittävää. Syksyn tullen tulee aina se virkkaamisen ja neulomisen sisäinen pakko, jolle ei voi mitään. Sinnittelin kieltoni kanssa melkein kesäloman loppuun asti. Olen siis melkein ylpeä itsestäni. Pari päivää ennen loman loppua tartuin Tallinnasta löytämiini Rowanin Frost keriin (jotka jostain syystä olivat matkakassissani mukana...). Tuloksena yksi pipo ja yksi panta. Yksinkertaisen pipon ohjeet löysin täältä.


80% viskoosia ja 20% alpakkaa. Lanka on mukavan tuntuinen vaikka pääosin keinokuituinen lanka onkin. Viskoosi tosin on selluulosapohjainen kuitu, mistä varmaan johtuu se että lanka tuntuu lämpimältä. 

ps. Ja että voi taas ihminen innostua kun pääsi neulomaan!

3 kommenttia:

 1. Heippa! Jovelan talon blogissa on meneillään piristävä arvonta, ja aattelin ilmiantaa teidän bloginne siinä :) Käykää kurkkaamassa:

  http://jovelassa.blogspot.fi/2013/09/arvonta-teemassa-kiitos-piristyksesta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä ja ilmiantoaikeista! Me käymme kurkkaamassa!

   Poista
 2. Onpas kiva pipon malli! Syksyinen neulontainnostus on nousussa myös täällä. Olen kaivanut viime talvena hankitut villapaitalangat esille ja kylläpä neulominen on taas ollut mukavaa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...