maanantai 30. syyskuuta 2013

Sutinaa ja näyttely Porvoossa

 
 
Meillä on täällä blogissa kovin hiljaista, mikä ei taida kuvata tämänhetkisiä elämäntilanteitamme juurikaan. Meillä on normaalit hulinat kotona ja Hamarissa syksyn puutarhakiireet. Kamera on edelleen korjattavana. Liisalla uusi koti ja Päivillä niin kova kiirus, että lupaamani dreijauskurssi siirtyy aina seuraavaan viikkoon. Ehkä ensi viikolla sitten, eikös vaan?

Joni ja Klasu ovat roudanneet tänään pari kuorma-autolastillista Klasun töitä Porvooseen. Tällä kertaa esillä on maalausten lisäksi isoja veistoksia. En ole vielä nähnyt veistoksia, kun ne ovat valmistuneet Helsingin työhuoneella. Innolla ja jännityksellä odotan, että aukeaako ne mulle ollenkaan.

Jos liikutte Porvoon suunnalla, niin käykää katsomassa Taidehallissa ensi perjantaista alkaen. Avajaisia juhlitaan torstaina 3.10. klo 17-19. Tervetuloa sinnekin kaikki kynnelle kykenevät! 

1 kommentti:

  1. Meinasi tämäkin viikko olla kortilla, mutta Oulun keikka lyhentyi sen verran, että pääsen tällä viikolla dreijaamaan. Juuri tulimme Leviltä ja tänään käyn kotona kääntymässä ja taas mennään...itselleni lupaama kalenterin tyhjäys ei ole onnistunut suunnitellulla tavalla.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...