tiistai 3. syyskuuta 2013

Tallinna osa II


Piipahdimme viikonlopuksi Tallinnaan ystävän kanssa. Meillä oli viikonlopulle muutama kohde ja niistäkin taisimme karsia pari pois. Nähtävää ja aistittavaa kaupungissa riittää.

Yksi matkakohteistamme oli käsityöläisen taivas Karnaluks. Entinen tukku, joka on avattu meille tavallisille kuluttajille. Lattiasta kattoon lankoja, nauhoja, neppejä, nappeja... alkujärkytyksen ja runsaudenpulan jälkeen aivot alkoivat toimia ja kassillinen tavaraa lähti matkaan. Kannattaa ehdottomasti poiketa, muista ottaa käteistä matkaan. Kaikille hankinnoille on suunnitelma. Turha ostaa vain siksi, että joku on ihanaa :-) Nyt pitää vain odottaa, että fyssarin antama virkkauskielto loppuu. Lankojen hypistely auttaa pahimpaan neulomisvimmaan...

ps. Olin Tallinnassa aika tarkalleen vuosi sitten.

Kuva: Kreetta Järvenpää

1 kommentti:

  1. Kuinkahan monta vuotta olen yrittänyt päästä Tallinnaan? Keväällä jo melkein äidin kanssa lähdettiin. Ja Liisan kanssa ollaan oltu menossa vaikka kuinka pitkään. Viime visiitistä on jo yli kymmenen vuotta. Hui!

    Tunnistin muuten syksyn tulon itsessäni, kun tuo lankojen kuva innosti mua hiplaamaan lankoja. Pitäisiköhän aloittaa jokasyksyinen pipoprojekti?

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...