keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Nyckelviken

 
 
 
 
 
 
 
Heinäkuisen Ruotsinmatkan päätteeksi vietimme päivän Tukholmassa. Lounastimme Nyckelvikenin kartanossa luonnonsuojelualueella Tukholman naapurissa Nackassa, ihan parin kulman takana Söderistä. Paikka on kuulemma Tukholmalaisten suosima juhannuksenviettopaikka.

Heinäkuisena torstaina puutarhassa ja rannalla oli ihanan rauhallista. Kahvilassa oli mainiot kakut ja kartanon potager-puutarha oli ihastuttava ikivanhoine omenapuineen.

Kartanon mailla on pieni kotieläintarha, joka viihdytti Pikkutyyppiä ihan kiitettävästi. Tilalta saa myös vuokrata poneja itsenäiseen talurusratsastukseen. Näytti aika kivalta, kun pienet ratsastajat katosivat hämyiseen tammimetsään poneinensa. Ehkä ensi kerralla Pikkutyyppikin pääsee mukaan.

--

A few pictures from Nyckelviken just outside Stockholm in July. Lovely spot. Great garden. Nice cakes. What more can one ask for?

2 kommenttia:

  1. Enpä ollut tuollaisestakaan paikasta kuullut ennen. Kiitos siis vinkistä! Näyttää suloiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi paikka tuo oli meillekin. Suosittelen. Tukholma on kyllä täynnä tuollaisia helmiä, kun vaan tietää mihin suuntaa. Keskusta on kuitenkin moneen kertaan koluttu.

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...