torstai 7. lokakuuta 2010

Intialaisittain


Korianteri-dahlia lohen ja riisin kanssa. Punaiset linssit olivat päässeet loppumaan, joten dahl syntyi tällä kertaa vihreistä linsseistä. Lohi ja riisi saivat tyytyä sivuosiin, kun dahl varasti kaiken huomion.

Korianteri-dahl

1,5 dl linssejä
4 dl kanalientä
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 tomaattia
1/2 tl kurkumaa
1 tl garam masalaa
tuoretta chiliä
tuoretta korianteria
1/2 limen mehu
öljyä

Pehmennä hienonnettu sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää pilkotut tomaatit, linssit, chili ja mausteet. Hauduta noin 20 minuuttia ja lisää lime ja hienonnettu korianteri. Tarkista maku ja nauti!

3 kommenttia:

  1. Oi, kun näyttää hyvältä!

    Hyvä dahl on kyllä parasta mitä on! Pitäisi tehdä useammin.

    Mutta taidan sanoa noin kaikesta ruuasta nykyisin. Siis että pitäisi tehdä useammin.

    VastaaPoista
  2. Tätä pitää tosiaan tehdä iso padallinen ja lusikoita riisin seuraksi ja naan-leipien päälle sen suuremmin hienostelematta. Taidan jo tietää mitä syön ensi viikolla lounaaksi! Nam!

    VastaaPoista
  3. Oi, nayttaapa kivalta! Jotenkin meilla on jaaneet linssit unholaan viime aikoina, mutta kyllapas tulikin himo dahliin tuosta sun reseptista. Voisin vaikka viikonloppuna testailla!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...