maanantai 25. lokakuuta 2010

Parasta viime viikolla


Laura:

Kaunista kaunista kaunista!

Sunnuntaiaamuun osui syksyn ensimmäinen kunnon kuura-aamu. Timantteja kaikkialla. Huokailin koko aamulenkin ajan.

Teimme myös lintuhavaintoja. Joni bongasi lauantaina harmaapäätikan. Ensimmäinen diagnoosi tosin oli vihertikka, mutta niin harvinaista havaintoa emme sentään tehneet. Harmaapäätikka hengaili illansuussa Hamarin ympäristössä pidenpäänkin. Toivomme, että se on vakituinen asukas, joka vain on tähän asti piilotellut metsässä, eikä läpikulkumatkalainen.


Siellä se lentää, se harmaapäätikka!

Myös vallan mainiota on se, että nenä toimii ja henki kulkee taas.

Ja keskiviikkona toteutunut pitkin syksyä valmisteltu työponnistus oli menestys. Mikä parasta, se on nyt tehty ja takana päin.
Liisa:

Syyskelissä meren rannalla. Välillä satoi, välillä paistoi ja illalla myrskysi niin, että en uskaltanut mennä lähellekään rantaa.

7 kommenttia:

 1. Vaikka olenkin ihan maakrapu ja sisämaan tyttöjä, niin on ne tyrskyt vaan vaikuttavia. Ja tuollaiset pierit vasta onkin jännittäviä paikkoja!

  VastaaPoista
 2. Hui, onpas siellä kylmän näköistä! Mutta niin kaunista!

  Tyypeillä oli ämpäreissä rapuja, mutta en oikein tiedä ongitaanko sellaisia yleensä tuollaisilla vehkeillä.

  VastaaPoista
 3. Kylmä oli tosiaan, mutta kaivoin toppapuvun esiin valjakkoajoa varten jo pari viikkoa sitten. Sen kun kiskaisi päälle, ei tuntunut pikkupakkanen miltään!

  Hmm, aika tosissaan näyttävät nyo onkijat olleen. Ehkä ravut olivat syöttejä?

  VastaaPoista
 4. Apua, millaisellakohan varustuksella minun pitää oikein tulla lomailemaan!

  Olisi pitänyt kysyä onkijoilta, mitä merestä oikein nousee. Cromer on kyllä erityisen kuuluisa ravuistaan, mutta kuvittelin, että niitä pyydystetään ihan eri näköisillä vehkeillä!

  VastaaPoista
 5. Ei huolta - keli on jo lämmennyt ja ainakin lähipäiviksi on luvassa ihan reipasta plussakeliä. Tuskin se viikossa ihan hirveästi ehtii kylmetä.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan kauniita kuvia kaikki. Alemmista tulee ihan mieleen Brighton ja Bexhill ja paljon muistoja. Olisipa mukava käydä pitkästä aikaa taas siellä päin maailmaa.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...