maanantai 7. maaliskuuta 2011

Parasta viime viikolla


Laura:

Tiedän, että toistan itseäni. Mutta kun en saa kevätauringosta tarpeekseni. En, vaikka olen enempi päässyt siitä nauttimaan ikkunan läpi. Mummi piti kauhean saarnan lauantaina siitä, että pitäisi levätä, että flunssa hellittäisi.

Olen malttamaton. Rauhallinen ulkoilu ei voi tehdä huonoa, sanon minä.

Ja niitä lampaita piti tietenkin päästä katsomaan.


Liisa:

Viikonloppuna oli kummallisen paljon aikaa! Ompelin, virkkasin, tutustuin kangaskauppoihin ja lueskelin uutta ompelukirjaani. Niin ja siivosin! En niin hyvin kuin olin suunnitellut (lattiat ovat vieläkin pesemättä), mutta kotona on taas huomattavasti mukavampaa viettää aikaa. Ensi viikonloppuna saatan jopa kevään kunniaksi pestä ikkunat! Varsinkin jos aurinkoiset kevätkelit jatkuvat täälläkin!

4 kommenttia:

 1. Hieni tuo varjokuva! Ralf on suorastaan susimainen!

  VastaaPoista
 2. Joo, se on lammas suden vaatteissa!

  Mitäs noista isoäidinneliöistä on tulossa?

  VastaaPoista
 3. Löysin kaapista keskeneräisen työn josta yritän nyt muokata jotain käyttökelpoista isoäidin neliöiden avulla. Täytyy toivoa, että lopputuloksesta tulee hyvä, sillä näillä näkymin ainakin siitä on tulossa lahja : )

  VastaaPoista
 4. Mulla on kanssa keskeneräisiin tarttuminen työn alla. Hitaasti vaan tuntuu etenevän. Keskeneräisiä projekteja löytyy koko ajan lisää. Ja lankoja suunniteltuihin, mutta aloittamatta jääneisiin projekteihin vieläkin enemmän.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...