torstai 3. maaliskuuta 2011

Sutinaa

Kulmahuoneessa oli viime sunnuntaina kovat sutinat. Ensin sudittiin seiniin tapetin alle pohjamaali ja sen jälkeen maalattiin lattia ensimmäiseen kertaa.

Ei tullutkaan sitä keltaista lattiaa. Ei, vaikka siitä edelleen haaveilen. Tässä huoneessa keltainen nimittäin kiipeää seinille, kunhan vain pääsemme tapetoimaan.

4 kommenttia:

 1. Onpas hienon värinen lattia! Ja keltainen tapetti sopii väreihin varmasti!

  VastaaPoista
 2. Olen itsekin tosi tyytyväinen lattian väriin. Mielestäni tähän mennessä paras lattian väri Hamarissa. Huomenna nähdään, miten se on kuivuessaan muuttunut.

  VastaaPoista
 3. Upea tuo lattia, vaikkei olekaan keltainen. Meillä oli joskus ihan keltainen keittiö. Seinät oli keltaiset ja aina tuli hyvä olo, kun istui siellä pöydän ääressä.

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar - Odotan kovasti, että saadaan keltaista seiniin. Väreillä on kummallisen voimakas vaikutus omaan oloon.

  Kun monta vuotta sitten remontoimme kaupunkikotia ja maalasimme talvipimeällä olohuoneen seinät vihreiksi, tuntui ihan epätodelliselta, kun illan päätteeksi lähdimme ulos ja siellä oli pimeä ja lunta. Niin kesäfiiliksiin olimme päässeet, kun ympäröimme itsemme vihreällä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...