keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Etenee, etenee

Kulmahuoneen remontti edistyi viikonloppuna mukavasti.

Ulkoseinän uusiksi menneet koolaukset olivat jo kunnossa ja seinä villoitettu uudelleen. Lauantaina levytettiin tapetoitavat seinät ja sudittiin kahden muun seinän lautoihin pari kerrosta maalia valmiiksi.

Sunnuntai sujui seiniä laudoitettaessa. Täälläkin seiniin tuli maalattua raakalautaa. Olemme nyt jotenkin siihen kovasti tykästyneet. Ja kokemuksesta viisastuneet sen verran, että laudat maalattiin valmiiksi ennen seiniin naulaamista, niin vältyttiin valumilta, jotka pirtin seinissä näyttävät epäsiisteiltä.

Tällä työmaalla lisätunnelmaa luo takkatuli.

4 kommenttia:

 1. Tuo raakalauta näyttääkin muuten kivalta. Tosi hyvä idea.

  Teillä etenee nuo hommat ihan huomattavaa tahtia. Sehän on kohta valmis. Meilläkin sujui kyllä tämän asunnon remontti sutjakkaasti, kun oli pakko. Muuten se olisikin kestänyt varmaan monta kuukautta.

  VastaaPoista
 2. Me ollaan niin hupsuja, että meidän mielestä remppaaminen on kivaa! Ja kyllähän se aina siivoamisen ja monet muutkin ikävät pakkopullat voittaa. Ja tuloksena on viihtyisämpiä paikkoja, joissa voi sitten puuhastella seuravia puuhia.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Jokos pääsette viikonloppuna tapetoimaan?

  VastaaPoista
 4. Seuraavana on vuorossa levytettyjen seinien ja lattian maalaus. Ja listat pitää saada maalattua myös ennen kuin lattiasta otetaan suojaukset pois. Ja takan edestä pitäää piikata laatat irti.

  Tapetti saa siis vielä odottaa.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...