tiistai 15. helmikuuta 2011

Viikonlopun löydötRohkenen epäillä, että en olisi tomaattitikkuja itse välittänyt syödä. Pelkkä ajatuskin tuo esanssinmaun suuhun. Mutta purkki oli kovin hilpeä. Ja onneksi tyhjä.


Olen enemmän pannulapputyttöjä, mutta nämä kiemurat puhuttelivat. Taitaa päätyä ensialkuun seinälle odottamaan, josko osaisin tarttua siihen virkatun alusen sijaan.


En oikein tiedä mitä pitäisi tehdä tällaisilla kapeilla lakanoilla, jotka ovat nykypeteihin aivan liian pieniä. Mutta tästä tuli niin aurinkoinen mummolafiilis, että eiköhän sekin paikkansa löydä.


Messinkinen ovenkahva tulee lammashaan vierasmajaan. Siihen, joka on vahvasti haaveissa ja ahkerassa suunnittelussa. Sen verannalle paistaa ilta-aurinko.

3 kommenttia:

 1. Tomaattitikku?? Ihan uusi tuote minulle, eikä kuulosta kovin herkulliselta.

  Sä olet hauska, kun löydät aina kirpparilta kaikkia ihmeellisyyksiä. Alan pikku hiljaa uskoa, että teidän asunto on aika täynnä :)

  VastaaPoista
 2. Teilläpäs oli taas hyvä kirpparikierros! Ja nuo tomaattitikut kyllä kuulostavat aika mielenkiintoisilta. Jostakin syystä kuvittelen, että tikut olisivat vielä kaiken lisäksi kuorrutettu suklaalla! Koskakohan tuollaisia on oikein valmistettu?

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar - Enpä ole myöskään tomaattitikkuja osannut kaivata. Saattaa olla, että eivät ole koskaan olleet kovin suuri hitti, kun ovat poistuneet valikoimasta jo varmaan aika päiviä. En oikein näe, että olisivat suomalaiseen makuun sopiva tuote.

  Ja kyllä, täyttä on. Kaikenlaista hassua nurkat piukassa. Tällaista se on, kun rakastaa tavaraa, eikä yhtään häpeä sitä.

  Liisa - Suklaakuorrutteiset tomaattitikut kuulostavat ihan hirveiltä!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...