sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Parasta tällä viikolla

Liisa:

Inspiroiva iltapäivä paikallisten Marttojen, Women's Instituten, käsityöhistoriasta kertovassa näyttelyssä. Esitelmää kuunnellessa vierustovereiden puikot kilisivät puheen tahtiin.

Bikinit ovat Rouva Veronica Baileyn vuonna 1947 tekemät. Löysin ompelukoneestani alkuviikosta piston, jota suositeltiin erityisesti uima-asujen neulontaan.

Laura:

Aurinko on herättänyt sosiaalisen minäni.

Se kahvitteli Kirjailijattaren kanssa. Kävi äidin kanssa savipajalla ja kutsui itsensä työkaverin puutarhaan omenapuiden alle juomaan teetä, kunhan kevät kerkiää.

Lauantaina se kiisi alas pulkkamäkeä niin leveästi hymyillen, että suu tuli täyteen puuterilunta. Se söi monta herkullista laskiaispullaa, eikä meinannut millään tulla pois saunasta, kun oli niin paljon puhuttava.

Se heräsi seitsemältä kirpparikierrokselle. Kutsui ystävän ja koiran sunnuntaiaamiaiselle ja saattoi heidät kotiin puolilta päivin. Sulatti pakastimen ja ehti vielä illaksi kyläilemään ystävien uuteen kotiin, jossa oli kylmät lattiat ja kodikas tunnelma. Lumen alta pilkotti niin ihanan villiintynyt puutarha, että sormet alkoivat syyhytä.

5 kommenttia:

 1. Onpas rouva tehnyt hienot bikinit!

  Kuinkakohan tavallista omien uima-asujen ompeleminen on? Kuulostaa melkein eksoottiselta.

  VastaaPoista
 2. Luulen, että taidan pystellä ihan kaupan uimapuvuissa! Aikaisemmin uikkareita tehtiin varmaan aika tavalla enemmänkin, ennen kuin materiaalit muuttuivat vähän teknisimmiksi. Muistaakseni minulla on ohje myös neulottuun uima-asuun. Hui, en halua edes miettiä miten sellainen venyisi vedessä ja varsinkin vedestä noustessa...

  Ihana auringonpaiste! Aamulla herätessä on jo ihan valoisaa!

  VastaaPoista
 3. What a fanastic collection of books and patterns. It would be interesting try to swim with a woolen costume on.... but you wouldn't wear it for warmth?! I think I need to join the Women's Institute!

  VastaaPoista
 4. Betty Zee - you would have loved the WI event at the Women's Library on Saturday! Unfortunately they weren't able to tell me what my nearest WI is as I was quite ready to join there and then too!

  VastaaPoista
 5. Hmm, voi olla, että meidän mittasuhteemme eivät antaisi periksi kudottuja tai virkattuja bikinejä...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...