sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Brysseli 1


Ensi visiitilläni en pitänyt Brysselistä ollenkaan. Nyt siellä mielestäni oli niin mukavaa, että haluaisin matkustaa sinne pian uudestaan.

7 kommenttia:

 1. Minä haluaisin syödä yhden keon tuosta alimmasta kuvasta. Vaikka taitaisi tulla kyllä äklötys ennen loppua.

  VastaaPoista
 2. Aika huikeita herkkuja tosiaan. Mun täytyy tosin myöntää, että sokeripääni on niin huono, että saattaisin hyytyä yhden tai kahden yksittäisen herkkupalan jälkeen. Keon jälkeen olisi varmaan koomassa.

  VastaaPoista
 3. Olisin ehdottomasti halunnut maistaa noita vihreitä nyyttejä, mutta kyllästyimme jonottamaan ennen kuin pääsin maistamaan! Nyt kaduttaa, sillä voin vieläkin kuvitella miten ihananalta pistaasinen ja hunajainen makeus maistuisikaan!

  VastaaPoista
 4. I always liked brussels especially the flea markets!!It looks like you had a good time.... You are the second person that I know to go in as many days.... time for me to go again....

  VastaaPoista
 5. Ohhhh I forgot to say those strawberries and chocolate thingys look yummy!!

  VastaaPoista
 6. Onpa todella tutun näköistä!
  Mulla on tuosta Pantalon -kyltistä kuviakin.

  VastaaPoista
 7. Betty Zee - Can you believe that I barely had any chocolate at all in Belgium! The flea market was amazing and you would have loved all the clothes they had!

  Piilomaja - Tuttujen paikkojen näkeminen blogeissa on valtavan kivaa! Olisin ottanut enemmänkin kuvia, mutta pakkasta oli sen verran, että en voinut luopua lapasistani!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...