tiistai 1. helmikuuta 2011

Kulmahuoneen remontti käynnistyiViikonloppuna päästiin alkuun Kulmahuoneen remontin kanssa. Se on aina hämmästyttävää, miten huoneesta tulee yhtäkkiä valtavan kokoinen, kun sieltä kantaa kaiken tavaran ulos.

Tavoitteena on tuoda vähän lisää valoa tähänkin kolkkaan. Ehdotus ikkunan suurentamisesta ei mennyt tällä kertaa läpi, joten pitää keksiä muita keinoja.

Revittiin irti suuri inhokkini, kamala 80-lukulainen tekstiilitapetti. Ah, kun tuntui hyvältä. Samalla lähti pihalle parin vuosikymmenen pölyt.

Irroitin jalkalistat ja naputtelin naulatkin niistä jo irti. Pitkästä aikaa lattiaa pääsi hiomaan joku muu kuin minä.

Seuraavaksi on luvassa lisää purkuhommia. Ja tapetti ja lattian väri pitäisi päättää.

9 kommenttia:

 1. Remontit ja se pöly - kamalaa, mutta niin kivaa sitten kun on valmista! Voimia sinne.

  VastaaPoista
 2. Tuo lattian hiominen on tosiaan pölyistä puuhaa, mutta nyt pitää antaa tunnustus miesväelle siitä, että hoitivat pölyhommat siivouksia myöten viikonloppuna niin, että en itse oikeastaan joutunut kärsimään niistä ollenkaan.

  Purkuhommatkin ovat jo edenneet tuosta. Eli pölyisten hommien osalta aletaan olla voiton puolella.

  Saa nähdä miten saadaan lattiamaalin käryt tuuletettua pihalle pakkaskelillä.

  VastaaPoista
 3. Mahtava alku remontille! Ja huone näyttää tosiaan aivan eriltä ilman sekalaista tavarakokoelmaa! Joko olet valinnut maalit ja tapetin?

  VastaaPoista
 4. Kesken on valinta. Ehdokkaita kyllä piisaa. Jostain syystä haluaisin keltaisen lattian, mutta en ole vielä löytänyt sitä oikeaa sävyä.

  VastaaPoista
 5. Oih, keltainen lattia kuulostaa hyvältä! Ostin Hemasta Belgiasta hyvin kirkkaan keltaisia samettisia sohvatyynyn päällisiä ja olen aivan huumassa! Mutta joo, ymmärrän, että oikean sävyn loytäminen voi olla hankalaa!

  VastaaPoista
 6. Olittepa te vauhdikkaita! Äsken oli aikomus ja nyt jo touhu päällä. Siitä tulee ihan varmasti upea. Minusta purkaminen on kyllä yleensä se tylsin osa, se on jotenkin puuduttavaa. Ja pohjatyötkin on tylsiä.

  VastaaPoista
 7. Kirjailijatar - Juu, joskus tulee vain tartuttua tuumasta toimeen.

  Vaikka täytyy myöntää, että itsekin yllätyin, että miten nopeasti sitä joskus saakaan asioita tapahtumaan. Lauantai-iltana tuli mieleen, että lattian voisi hioa nyt. Sunnuntaina sitten hiottiin.

  VastaaPoista
 8. Voi kun ahkeria olette, hyviä remonttihetkiä! Mullakin on nyt joku keltaisen kaipuu kun haluaisin maalata eteisen seinät keltaisiksi:) Kiva nähdä miltä huone valmiina näyttää!

  VastaaPoista
 9. Niin, onkohan se tämä vuodenaika, joka saa kaipaamaan keltaista?

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...