perjantai 28. tammikuuta 2011

Seuraava remonttikohdeHamarin remontissa tartumme seuraavaksi Kulmahuoneeseen. Pimiää on täälläkin, niinkuin melkein jokaisessa tämän talon huoneessa. Ja valtava määrä tavaraa, jolla ei oikein ole ollut pitkään aikaan mitään vakituista paikkaa.

Haaveena on, että tulevaisuudessa täällä on tilaa askarrella ja levitellä keskeneräisiä projekteja isolle pöydälle. Ja ompelukoneen ja kankaat ja langat ja muut herkut saa isoon kaappiin talteen.

Mutta sitä ennen menevät kaikki pinnat uusiksi ja valaistusta pitää miettiä toimivammiksi. Takkaakin pitää hieman paikkailla.

4 kommenttia:

 1. Minä olen iloinen, että Hamarilla on noin toimelias emäntä. Muistan kyllä itsekin, kuinka sormet syyhysivät, kun suunnittelin remontteja. Ja oli niitä ihan kiva tehdänkin. Nyt olen kuitenkin niin iloinen, kun ei ole mitään remontteja...hassua. Niin se elämä heittelee ja ajatukset muuttuu elämäntilanteiden mukaan. Malttamattomana odotan, mitä tuosta nyt tulee.

  VastaaPoista
 2. Juu, toimelias emäntä on. Ja kova delegoimaan myös...

  Kyllä remontointi on tosiaan kivaa ja rempan suunnittelu myös. Mutta odotan kyllä kovasti sitäkin, että tässäkin huoneessa voisi pitkästä aikaa tehdä jotain, eikä vaan haluaisi läpikulkiessaan sulkea silmiään sotkulta.

  VastaaPoista
 3. You should have kept the fantastic ceiling light!

  VastaaPoista
 4. That's previous comment was from me....Megan.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...