maanantai 31. tammikuuta 2011

Parasta viime viikolla

Aurinkoiset talvipäivät ja hohtavat hanget. Sunnuntaina oli aivan täydellinen talvipäivä.

Lounaan jälkeen pihabongasimme, tosin aika paljon laiskemmin, kuin viime vuonna. Tämänpäiväiseksi saldoksi jäi 5 talitiaista, 1 hömötiainen, 2 sinitiaista, 10 viherpeippoa, 4 punatulkkua ja 1 käpytikka. Kaikki lintulaudalta ja talipallobaarista.

Punatulkut isottelivat viherpeipoille. Käpytikka keinutteli talipalloissa. Me juotiin ikkunan takana kaakaota.

Viikkoon mahtui myös yksi ilta, josta tuli niin hyvä mieli, että hymyilin vielä seuraavanakin päivänä. Ja se oli työilta!


Liisa:

Viikkoon mahtui paljon hyviä hetkiä ja vähän haikeitakin. Sanoin hyvästit mukaville työkavereille ja aloin jo jännittämään uusia haasteita. Samalla ihmettelin miten aika voikin kulua näin nopeasti. Sain myös muutaman käsityöprojektin valmiiksi ja ehdin vähän lomailemaankin. Kiirettä piti siis!

4 kommenttia:

 1. Minulla on hiukan ikävä vanhan kodin punatulkkuja, eivät ole osanneet seurata meitä tänne. Tai sitten ovatkin, en ole koskaan valoisalla pihalla.

  Liisalle onnea uusin haasteisiin :)

  VastaaPoista
 2. Joo, tuo on tämän vuodenajan varjopuolia. Siis se, että pihalla ollaan vaan pimeällä. Onneksi päivät pitenee kovaa vauhtia.

  VastaaPoista
 3. Funny looking at the snow and birds feeding... somehow already missing it in London town...Alice i hope your new challenges aren't too painful....what is the craft project that you have completed I would love to see it!!!x

  VastaaPoista
 4. We must get a bit more snow this winter still! The crafts projects will be introduced here in due course. You may recognise at least one of them though as you took the photos : )

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...