keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Saunakammarin uudet vaatteet


Viime kesänä remppasin Hamarin saunakammaria. Se oli toimittanut pitkään varaston ja läpikulkutilan virkaa. Pimeäkin se oli.

Sillä aikaa, kun miesväki rakensi kasvihuonetta, tyhjensin hiljalleen saunakammarin roinasta, hioin lattian ja maalasin kaikki pinnat uudelleen.

Lattiaan laitoin makuuhuoneen ja huvimajan lattiasta jäänyttä vaaleanpunaista Betoluxia, seiniin valkoista sekä kitinväriseksi osoittautunutta, joka ei ollut ihan sitä, mitä oli tarkoitus, mutta johon olen jo ehtinyt tykästyä. Punatiiliseinän maalaamisessa valkoiseksi meinasivat tulla maitohapot vastaan. Maalia imeytyi seinään ihan valtavasti ja sitä sai tuputtaa sudilla oikein olan takaa.

Huoneen sisustus on rakentunut talven myötä hiljalleen uusista ja vanhoista löydöistä. Haukitaulukin löysi paikkansa. Radio pitäisi vielä saada ja senkkiin hylly. Mutta kyllä tuolla nyt jo kelpaa saunan päätteeksi istuskella.

3 kommenttia:

 1. Niin kelpaa! Tosi kivan näköinen. Muistankin, kun kerroit että siitä tuli vähän itsellesikin yllätykseksi vaaleanpunainen. Näyttää tosi kodikkaalta.

  VastaaPoista
 2. Onpas siellä tosiaan viihtyisän oloista! Viettäisin tuolla oikein mielelläni aikaa ilman saunomistakin! Eikö sulla ole ollenkaan 'ennen' kuvia?

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar - Ei se ollut se vaaleanpunainen se yllätys vaan tuo seinän väri. En enää muista oikeastaan minkä värinen sen piti olla, mutta ei sen ainakaan ihan noin keltainen ollut tarkoitus olla. Mutta kodikasta tuli tosiaan.

  Liisa - Tarkoitus oli laittaa "ennen" kuvia, mutta meidän jouluna tehdyt tietokonerempan jäljiltä viime vuoden kuvat ovat vielä jossain ihan muualla. Ehkä ehdin viikonloppuna kaivaa ne esiin. Ihan näyttämisen arvoinen olisi tosiaan se karmea lähtötilanne...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...