lauantai 22. tammikuuta 2011

Päivän kirpparilöydöt


Piipahdettiin kauppareissulla kirpparilla. Pitkulainen possuvormu ja fiini lusikka olivat päätyneet kymmenen sentin laatikkoon. Pelastin ne sieltä.

Kynttilänjalan naisella näyttäisi olevan jalassa saappaat ja hameen alla pussihousut. Jostain syystä hän näytti heti siltä, että hänen paikkansa on kasvihuoneessa.

6 kommenttia:

 1. Hienot löydöt! Kasvihuoneenne onkin upea, olen käynyt monesti katselemassa kuvia siitä. Innolla odotan, mitä kasvarissanne alkaa kevään myötä tapahtua.

  VastaaPoista
 2. Tietysti, jos kerta saappaat ja pussihousut. Silloin kuuluu ehdottomasti kasvihuoneeseen :)

  Missä kirpparilla te käytte? Minä olen vain nukkunut myöhään ja vähän siivonnut. Ihan hitaasti ja vähän vaan. Rentouttavaa loppuviikonloppua teille!

  VastaaPoista
 3. Maria - Tervetuloa meille ja kivaa, kun kommentoit!

  Minäkin odotan innolla kasvihuoneen ensimmäistä kesää. Ensin pitäisi saada multaa kasvatusaltaisiin. Niin, ja esikasvatusta voikin jo pian alkaa valmistella. Voi tätä keväänodotuksen ihanuutta!

  Kirjailijatar - Juu, asu ainakin on hänellä sopiva tosiaan.

  Käytiin täällä maalla kirppiksillä. Paikallinen Ekotori on ihan hyvä, vaikka siellä on kyllä tosi paljon tavaraa, joka meidän mielestä on ollut siellä vähintään viime kesästä asti. Elokuun ensimmäisenä lauantaina täällä on aivan mahtava Rompepäivä!

  VastaaPoista
 4. ... woh I do love the candlestick....a candle will burn very well in it I think!!

  VastaaPoista
 5. Aika elegantti kynttiläjalka tosiaankin! Ja pitkulainen possu on hauska. Kivoja löytöjä!

  VastaaPoista
 6. Betty Zee - Isn't it cool! When I first picked it up I thought it was really ugly but it grew on me very quickly!

  Liisa - Pitkulainen possu on oikeasti vielä pitkulaisempi, kuin miltä kuvassa näyttää. Odotan jo kovasti, että saan syödä pitkulaisia possupipareita ensi jouluna! ;)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...