torstai 6. tammikuuta 2011

Lindströmin pihvit




Loimulohen lisäksi uutta vuotta juhlistettiin valmistamalla juureksia, kaalia ja hirveä muutamallakin eri tavalla. Toivotaan, että lindströmin pihvit pääsevät myös uuden vuoden perinneruokien listalle!

Resepti löytyi uskollisesta Kotikokki keittokirjasta, mutta lisäsimme ohjeeseen ainakin munia ja kuivahtanutta leipää ja mittasuhteet vaihtelivat varmasti myös aika tavalla. Punajuuri teki jauhetusta hirvestä mehevää ja muusi kruunasi herkun. Hyvää ruokaa ja mainiota seuraa - voiko parempaa tapaa juhlistaa uutta vuotta ollakaan!

1 kommentti:

  1. Olivat kyllä oikein hyviä nuo lindströmin pihvit! Suolakurkkukin taisi tulla reseptiimme jostain kirjan ulkopuolelta.

    Pitäisi kirjoittaa reseptit samaan aikaan ylös, kun niitä säveltää, että muistaisi myöhemminkin miten nuo tehtiin...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...