keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tyynyt
Useamman kuukauden projekti. Ostin japanilaisen Echinon kankaan jo kesällä ja täydellisen värinen keltainen sametti löytyi tammikuussa Belgiasta kaupan alennuskorista valmiiden sohvatyynyjen muodossa. Purkamalla yhdestä tyynystä riitti kahteen. Nyt harmittaa, että ostin vain kaksi tyynynpäällistä. Kangas kun tuntuu sopivan yhteen lähes kaiken kanssa.

Tyynyliinojen teko oli hyvä tapa tutustua uuteen ompelukoneeseeni. Kone kulki aivan eri tavalla kuin ikivanha perintökone ja vetoketjujen laittaminenkin sujui huomattavasti helpommin. Nyt kun vielä uskaltaisin siirtyä vaatteiden ompelun pariin!

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit. Ja laitoit ihan vetoketjunkin. Se on jo aika viimeisteltyä hommaa. Ei muuta kuin vaatteiden ompeluun.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Harsin oikein vetoketjut ennen ompelua ja olen aika tyytyväinen lopputulokseen!

  VastaaPoista
 3. Tulipas hauskat ja pirteät tyynyt!

  Minä olen päässyt kankaanvärjäyksen makuun ja mietin, että löytyisikö kankaanpainannallekin jostain aikaa. Voisi tehdä uudet tyynyt sohvalle, jos vielä kaveeraisin sen ompelukoneen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Congratulations!!! They look fantastic, fabric topper is so colourful love the birds and FANTASTIC colour velvet!! AND a zip! Well done! x

  VastaaPoista
 5. Laura - nyt rohkeasti vaan kaveeraamaan koneen kanssa. Hienostihan sinulta niiden nykyistenkin tyynyjen teko sujui. Ja ainahan voisit heittaa sekaan muutaman kaupan kankaastakin tehdyn. Eikös joku Amy Butlerin kankaista vaikka sopisi tarkoitukseen?

  Betty Zee - Thanks! I'll be boring you a lot more with my creations soon I hope!

  VastaaPoista
 6. Minä en pysty ollenkaan ompelemaan vetoketjuja. Olen tainnut elämässäni pari ommella ja se oli tuskastuttava kokemus.

  Tosi kaunis kangas, ihanan keväinen. Odotan muuttolintuja.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...