keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kesämekko - Simplicity 2444
Osallistuin aikaisemmin keväällä Oh Sew Brixtonin ompelukurssille ja tässä on useamman viikon aherruksen tulos! Ompelun lisäksi kurssilla opeteltiin suhteuttamaan omat mitat valmiskaavoihin ja ennen kaikkea ottamaan mitat oikeista kohdista! Kuvittelin kaavani vaativan valtavaa muokkausta ja yllätykseni oli suuri kun hommasta selvittiin helmaan pituutta lisäämällä!

Ohjaajan mukaan seuraavan kerran kaavaa käyttäessäni voisin lisätä sentin pari pituutta etukappaleeseen, mutta mekko on oikein käyttökelpoinen tällaisenaankin. Ja kaiken lisäksi ihan omatekemä!

7 kommenttia:

 1. Ooh ja aah! Nyt on vähän pelottavaa, koska tämä on TÄSMÄLLEEN sellainen mekko, jonka aion itsekin toteuttaa ensi kesäksi (kaavoja tai kangasta ei kylläkään vielä ole). Ihana ankkurikuosi. Kaunis on.

  VastaaPoista
 2. Vau! Hieno!

  Voisinkohan minäkin oppia tekemään omat mekkoni ihan itse? Voi kyllä olla, että mulla kärsivällisyys ei moiseen riitä...

  Mutta jos syksyllä alkaa työväenopistolla taas se opi ompelemaan kurssi, pitää mun tosiaankin harkita osallistumista.

  VastaaPoista
 3. Elegantti! Se istuu todella hyvin. Kangaskin toimii hyvin mallin kanssa.

  Sinulla alkaa olla jo hyvää näyttöä onnistuneita tuotoksista. Se on paljon enemmän kuin barbeille tehdyt reikäpuvut...

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos!

  Hanna - suosittelen tuota Simplicityn kaavaa! Minulla on jo seuraava versio mielessä, mutta olen ompeluinnossani ostanut niin monta kaavaa, että en tiedä koska jälleen ehdin tämän kaavan pariin.

  Laura - ilmoittaudut sille kurssille ihan ehdottomasti! Ja kärsivällisyytesi ei todellakaan tule olemaan ongelma, sillä homma etenee aika vauhdikkaasti esim. kutomiseen ja virkkaamiseen verrattuna!

  Anni - Hih, kyllähän ne reikäpuvutkin vaativat osaamista... Mekko istuu tosiaankin yllättävän hyvin - loistava kaava siis! Vielä kun punaiset puukenkäni saapuisivat, niin kesäasuni olisi valmis!

  VastaaPoista
 5. Yes! Loistava teko, upea suoritus. Onnittelut ja hyvää kesää,

  lämpimästi
  Sirpa

  VastaaPoista
 6. I LOVE the dress!! Well done I am so amazed please can I put an order in for one!! I am very envious that you have made it yourself!! xxxx

  VastaaPoista
 7. Sirpa - kiitos! Ja hyvää kesän alkua sinnekin!

  Betty Zee - thank you!!! I'm pretty proud of myself too! I'm not sure your wardrobe can take any more dresses : )

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...