tiistai 17. toukokuuta 2011

Valmis sencha-paitaJuhuu, ensimmäinen itsenäisesti tehty kotiompeleeni on vihdoin valmis! Kaavana oli suosittu Colette kaavojen Sencha.

Helppo kaava, vaikka jouduinkin muokkaamaan sitä jonkin verran. Lisäsin paitaan pituutta, muokkasin muotolaskoksia ja suurensin kaula-aukkoa. Napinlävet onneksi syntyivät uudella ompelukoneella yllättävän näppärästi!

Seuraavan kerran paidan voisi tehdä hieman laskeutuvammasta kankaasta. Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin oikein tyytyväinen ensi yritelmääni ja suunnittelen jo seuraavaa versiota. Paita kaipaa mielestäni pitsiä!

6 kommenttia:

 1. Vau! Nuo selän napit on erityisen kivat.

  Ihan mieletöntä, että osaat itse ommella vaatteita!

  VastaaPoista
 2. Niinpä! En voi ymmärtää miten minulla on kestänyt näin pitkään ymmärtää miten kivaa vaatteiden ompelu oikeastaan onkaan! Nyt olen ihan koukussa!Ja en paljon muuta ajattelekaan!

  VastaaPoista
 3. Seurrava paita voisi olla mielestäni keltainen. Ja pitsiä mukaan, juu!

  VastaaPoista
 4. Oi, nyt pitää päästä heti kangaskauppaan!

  VastaaPoista
 5. Keltainen ei ole ollenkaan hullumpi idea... Ja pitsiähän sinulla taitaa jo olla. Malli on todella kaunis ja varmasti siitä voi pienellä muutoksella saada useita erilaisia paitoja.

  Tuo saa melkein minutkin innostumaan ompelusta. Tosin minunkin varmaan pitäisi investoida uuteen ompelukoneeseen, että aika ei menen koneen kanssa temppuillessa.

  Ja nuo housut näyttää sinulla paremmilta kuin minulla...

  VastaaPoista
 6. Joo, uusi kone on kyllä helpottanut ompeluhommia huomattavasti! Vaikka minun taidoistani se taitaa loppujen lopuksi olla enemmakin kiinni... Niin ja varoitus - tähän ompeluhommaan voi jäädä koukkuun ja pahasti!!!

  Valitsin kuvat aika huolella... Minusta taas nuo huosut näyttivät paljon paremmilta sinulla!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...