maanantai 5. maaliskuuta 2012

Parasta tällä viikolla


Liisa:

Sateinen sunnuntai. Kotona oloa. Vihdoinkin oli aikaa istahtaa sohvalle ja vain olla. Ainakin hetkeksi! Kevätkukkia, kurpitsakeittoa ja tupaantuliaislahjan selailua. 

Laura:

Lähdin sittenkin ladulle, vaikka jo luulin, että tämä talvena sukset pysyy kanalan pankolla. En voinut olla menemättä, kun naapurin isäntä ajeli ladun alkamaan pihan pielestä.

Sunnuntaina intouduin laduttomille reiteille. Hankikannot veivät pitkin peltoja. Välillä jätin sukset hangelle ja piipahdin metsään. Lenkin jälkeen nautin after skistä kasvihuoneessa. Siellä mittari kapusi iltapäivällä 10 asteeseen.

Alkuviikosta äiti kyläili pitkästä aikaa. Kyllä oli mukavaa. Yhtenä aamuna piti keittiössä hieraista silmiä. En muista, koska meillä on viimeksi ollut niin puhtauttaan kiiltävät pinnat, kun Joni puunasi lattiankin. Sieltä löytyi vähintäänkin lastenruokapurkillinen erilaisia soseita ja puuroa.

--

I already thought my skis would not make it out of the old hen house this winter. But I could not resist when the neighbor made a fresh track with the village snow mobile just past the house.

We've had warm days and cold nights lately and as a result I was able to ski on top of the snow. I went across the fields and a couple of times took my skis of and wondered into the forest.

The greenhouse offered excellent after ski!

3 kommenttia:

 1. Oi, kun näyttää mukavalta tuo sateinen sunnuntai. Meillä narsisseja vielä odotellaan jonkin aikaa.

  Minkäs kirjan sait tuparilahjaksi?

  VastaaPoista
 2. Kumpikin oli niin ihanan kuuloista ja näköistä. Kurpitsakeitto näyttää taivalliselle ja olen kateellinen tuosta hiihtämisestä. Piti ulkoilla koko viikonloppu, mutta polvet äityivät niin pahoiksi perjantaina, että makasinkin koko viikonlopun sohvalla ja katselin leffoja. No, ehkä ensi sunnuntaina, jos on vielä lunta.

  VastaaPoista
 3. Hih, after ski kasvihuoneessa kuulostaa aika jännittävältä! Hankikanto kuulostaa ihanalta - suksien kanssa se jopa ehkä kantaakin : )

  Välillä tekee tosiaan hyvää vain olla. En edes muista koska olisin katsonut elokuvan kotona. Se taitaakin olla ensi viikonlopun tavoite!

  Tupaantuliaslahja on Mark & Sally Baileyn Hand Made Home. Kauniita, rauhoittavia kuvia ja muutama uusi ideakin!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...