perjantai 16. maaliskuuta 2012

Vaaleanpunaista vai ei?
Loma meni ja flunssa iski. Masentavaa ja tylsää...sen verran tylsää, että pyysin työkaveriani yllättämään minut jollain vaaleanpunaisella. Sain uuden teippitelineen, joka on vaaleanpunainen korkokenkä. Sain myös pinkkejä posti-it lappusia. Piristyin! Ja ilostuin!

Tovin tuijoteltuani työpöytääni tajusin, että pöydällä on aika paljon pinkkejä ja vaaleanpunaisia asioita. Nopea googletus osoitti, että pinkki väri sopii oivasti väsyneeseen mielentilaan. Pinkki koetaan energisoivana ja joskus jopa lapsuuden kaipuuna...kokija kokekoon pinkin sellaisena kuin kokee. Minua se virkisti, ainakin vähän.

3 kommenttia:

 1. Siis onko sulla Barbabelle työpöydällä?

  Päätin joskus monta vuotta sitten, että mulla on aina päällä jotain pinkkiä. En ole tainnut ihan pysyä päätöksessäni, mutta kyllä pinkkiä pitää olla aina saatavilla. Ei ehkä ihan tuon teippitelineen shokkipinkkiä, mutta jotain hempeämpää.

  VastaaPoista
 2. No on! Pöydältä löytyy myös Angry birdsin kuningaspossu, muovinen hylje etc. suurin osa roipetta on kuvauksista jäänyttä. Barbabelle on tosin lahja Ceeltä, päivää piristämään.

  VastaaPoista
 3. Hih, tuo kenkä on aika hurja : )

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...