lauantai 24. maaliskuuta 2012

Uudet porraskaiteet, osa 1

Meillä oli Hamarin rappusten yläpäässä isän sorvaamat huikeat porraskaiteet (esittelen ne kyllä vielä!). Ne eivät ihan taineet enää olla rakennusmääräysten mukaiset, kun olivat aika harvat ja vähän matalatkin. Pikkutyyppi on kuitenkin jo sen verran vikkelä koivistaan, että yläkertaan kiipeäminen on ihan arkipäivää, joten piti pistää tuulemaan.

Olimme koko talven tutkailleet porraskaiteita lehdissä ja netissä ja näkemämme perusteella tulimme siihen tulokseen, että nyt halutaan jotain yksinkertaisempaa ja keveämpää.

Joni nikkaroi uudet puuosat ja maalasi ne kermanvalkoisiksi. Kaikille kotinikkareille muuten tiedoksi, että Maalarin Valkolakka ei ole enää entisensä. Meillä jännitettiin kaiteiden kuivumista ihan hyvä tovi. Mutta kyllä ne sitten kuivuivat, lopulta.

--

The stairs at Hamari badly needed a new railing now that Little I loves nothing more than climbing stairs. The old ones were not quite made for toddlers and had gabs big enough for her to crawl through easily.

All winter we kept looking for pictures of stairs and railings and banisters. We eventually came up with a fairly simple design, at least compared to the ones we had, which I will show you in a couple of days.

Joni made the new bits and painted them creamy white.

2 kommenttia:

  1. Onpa kauniit! Onko ne menneet pilaamaan Maalarin Valkolakan, meidän vakkarimaalin. Vanha koti taisi olla täynnä Maalarin Valkolakkaa, täällä sitä ei ole sudittu muistaakseni mihinkään. Mutta vielä ehtii.

    VastaaPoista
  2. Kirjailijatar - Kiitos. Hienot tuli munkin mielestä!

    Maalarin Valkolakka on meilläkin ollut kestosuosikki. Mutta ei ole enää. Se on se EU, jonka säädökset on sen pilanneet. Joni oli kuullut, että monet asiaan perehtyneet olivat kiertäneet kauppoja ja hamstranneet sitä vanhaa versiota, kun uusi oli tullut markkinoille.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...