torstai 17. tammikuuta 2013

Apukeittiön ovi

 
 
Nyt tulee siivousvinkki!

Hamarin apukeittiöön pujahdetaan keittiön nurkasta. Siellä pestään pyykit ja jostain syystä meillä on tapana sysätä sinne myös kaikki tavara, jolle ei juuri sillä hetkelä löydy paikkaa. Usein se onkin hirvittävän kaaoksen vallassa. Kun kerran emme saa apukeittiötä siivottua, niin parasta on pistää se piiloon.

Liukuovi rakennettiin raakalaudasta ja jostain syystä halusin siitä oikein kunnon keltaisen, mihin olen oikein tyytyväinen. Reikä toimii vetimenä, mutta vieläkin tarpeellisempi se on silloin, kun ovi on auki. Ovi nimittäin aukeaa valokatkaisijan päälle ja tuosta reiästä pääsee napsauttamaan valot päälle apukeittiöön.

Tämäkin remppa tehtiin joulun alla. Samalla apukeittiöstä irrotettiin yhdestä kaapista ovi, joka siirrettiin keittiöön kapean avohyllyn oveksi. Ihan vaan siksi, että se hylly oli ihan sekainen ja täynnä kaikkea roinaa, eikä kukaan jaksanut sitäkään siivota.

--

Here's a cleaning tip!

We have a little room just off the kitchen in which we do the laundry and store all the stuff that doesn't really belong anywhere. Needles to say, it's a place of chaos. I try to clear it out a bit now and then but it never lasts. We're not the tidiest of people by any measure but this little corner is a constant eyesore.

The solution: a door to hide the messy truth!

4 kommenttia:

 1. Onpa nokkela reikä siis!

  Meillä toimii sama. Kaikki roina piiloon vaan. Joku toinen jättäisi ne näkyviin, koska olisivat kauniisti pinoissa tai jotain, mutta meillä härpäkkeet piilotetaan.

  VastaaPoista
 2. Kirjailijatar - Te olette selvästikin tosi hyviä piilottajia. Teillä on aina kauhean siistiä! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis keltainen! Pitäisikö tuo viereinenkin ovi maalata : )

  VastaaPoista
 4. Liisa - Eikö olekin mainio tuo keltainen! Olen itse kovin tyytyväinen, vaikka luulen kyllä, että maalikaupassa sekoittivat sen väärään pohjaan, koska maali on epätasaisen väristä.

  Mutta juuri tuollaisen oikein tosi keltaisen oven halusin, en mitään hailakkaa. Lähetin Jonin asialle ja värikartassa oli kuulemma vain yksi keltainen joka näytti "leikkikalunkeltaiselta", mikä oli mun kuvaukseni siitä, mitä halusin.

  Ja juu, meillä on sisäovien maalausprojekti edessä jossain kohtaa.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...