torstai 31. tammikuuta 2013

Eteinen - ennen

 
 
 
 
 
 
Hamarin seuraava remonttiprojekti on ehkä tähän asti haastavin. Sen lisäksi, että tila on aika pieni, siinä on neljä ovea ja raput yläkertaan.

Eteinen on meillä hyvin keskeinen tila. Niin se taitaa yleensä olla. Saa nähdä miten selviämme tästä projektista, kun tarkoitus on kuitenkin päästä koko ajan kulkemaan sisään ja ulos ja vessaan ja suihkuun ja saunaan ja yläkertaan.

Edellisen kerran täällä rempattiin 80-luvulla ja siltä jäljiltä mäntypintaa on runsaasti. Lattia tosin maalattiin keittiön remontoinnin yhteydessä muutama vuosi sitten.

Massiivinen naulakkokompleksi lähtee, että saadaan vähän lisää tilan tuntua ja avaruutta. Ja toivottavasti myös toimiva kenkäsäilytysratkaisu. Neljän aikuisen ja yhden ipanan taloudessa kenkiä nimittäin piisaa.

Samassa rytäkässä pistetään uusiksi rappuset ja remppa ylettyy rappuja pitkin myös yläkertaan.

--

The entry hall as it is at the moment. But not for long!

This is a tricky part of the house to redo as you can see from the number of doors leading in and out. We go through this space to go out, to come in, to use the bathroom, to have a shower or sauna, to go upstairs and often to go from one end of the house to the other. Needless to say, we need to be able to do all this while we rip everything out and but the space back together again.

We will also redo the stairs and because of this, we will also have to do some renovations upstairs.

I'm so looking forward to this transformation!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...