lauantai 2. helmikuuta 2013

Tästä se taas alkaa!

 
 
 
Eteisen remppa alkaa, paradoksaalista kyllä, yläkerran aulasta. Kuten meidän rempoissa yleensä, pitää ensin raivata tilaa, että päästään remonttikohteeseen.

Ylimmissä kuvissa vasemmalla näkyvä seinä ylettyy rappusten kohdalta alakertaan ja se uusitaan eteisen remontin yhteydessä. Jotta siihen päästään kunnolla käsiksi, pitää ensin rakentaa pitkään suunniteltu kirjahylly, johon saadaan muun muassa ylimmässä kuvassa oikealla näkyvät kirjapinot, jotka taas on kasattu joskus pois tieltä jostain muualta.

Helpompi ratkaisu olisi tietenkin hankkiutua eroon isosta määrästä tavaraa, mutta se ei oikein sovi meille.

--

To get started with renovating the entry hall, we had to start upstairs. The top of the stairs had for a while been a storage space for all sorts of stuff removed from elsewhere.

I'd like to see this space as a reading nook and a library. So we are now clearing out stuff and building a bookshelf to hold the piles of books on the right in the top picture.

It's slow progress. It would make life a lot easier to get rid of a lot of stuff. But that's just not our cup of tea.

2 kommenttia:

 1. Kylläpä teillä onkin tota puupintaa! Meillä on muutto edessä ja toivottavasti vielä tämän vuoden puolella uuden asunnon (talon??) osto, joten remppaaminen alkaa sitten meilläkin. Remppaaminen on siitä hassua, että se on samalla sekä kivaa että rasittavaa.

  VastaaPoista
 2. ii - Joo, meillä on mäntypintaa vaikka muille jakaa! Vähän sellaista alppimajafiilistä. Edellinen remppa on tehty 80-luvun alussa.

  Nyt otetaan hiljalleen etäisyyttä tuohon tummuneeseen mäntyyn ja koitetaan tuoda vähän valoa ja muita värejä pintoihin.

  Näin kun vähän kerrallaan rempataan, niin ei ehdi tulla remppaväsymystä. Mutta se vaatii toisaalta sitten sitä, että oppii sietämään odotusta ja sitä, että oma visio kodista on vähän erilainen kuin se vallitseva asiaintila. Mulle se on ollut todellinen kasvun paikka.

  Onnea uuden kodin etsintään!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...