sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Remonttiraraportti

 
 
 
 
 
Rappusten jäänteet vaihtoivat paikkaa jonkin aikaa, kun niiden kannakkeita levennettiin, sillä uudet rappuset saavat reunoilleen "reidet" tuoman vanhanajan fiilistä. Reidet tehtiin liimalevystä ja ne maalataan valkoisiksi.

Sen jälkeen onkin ollut taas vuorossa purkuhommia. Ensin lähti iso tumma naulakkokompleksi, jonka poismenoa ei ole kukaan tainnut surra. Eteinen suureni ihan valtavasti sen mentyä.

Seuraavaksi lähti katto. Vanhat kattopaneelit hiotaan, maalataan ja laitetaan uudelleen paikalleen, kunhan sen yläpuolella kulkevat vesijohdot ensin eristetään, jotta saadaan talvellakin vessan hanasta lämmintä vettä ilman, että pitää valuttaa ensin iät ja ajat. Paneelin mukana alas tuli reilu annos hiirten papanoita ja niiden kuljettamaa eristepurua.

Seinän purkaminenkin on jo aloitettu. Siitä tarvitaan paneeleja kattoon, koska muutama vanha paneeli hajosi irroitettaessa ja edellisen rempan aikana oli vähän nuukailtu ja jätetty naulakon yläpuolelta paneloimatta.

Remontin ympärillä elämä pyörii aika normaaliin tapaan. Laskiaista vietettiin hevoshuvien merkeissä Loimihaassa. Pikkutyyppi pääsi ensimmäistä kertaa ratsaille ja onkin ollut siitä vallan tohkeissaan.

--

Renovations are ongoing.

And Little I rode a horse for the first time. Now she talks about it all the time.

4 kommenttia:

 1. Vau, eteinen näyttää kuvissakin jo huomattavasti tilavammalta! Ero entiseen tulee olemaan ihan valtaisia!

  VastaaPoista
 2. Liisa - Joo, kyllä tuo tila piristyy varmasti tosi paljon. Seinien värivalinnat vaan mietityttää edelleen. Valkoisen käyttäminen on jotenkin musta aina vähän vaikeaa.

  VastaaPoista
 3. Jo ratsaille, vau! Mikä Peppi Pitkätossu pikkutyypistä vielä tuleekaan. Kohta se vikeltää jo ihan mahdottomasti.

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar - Ei ollut tarkoitus ihan noin pienenä pistää ipanaa hepan selkään, mutta kun tilaisuus tuli ja toinen halusi kovin, niin en sitten voinut vastustaa. Kuvittelin, että se ehkä uskaltaa hetken istua selässä, mutta se ei sitten suostunut tulemaan alas ennen kuin oli kävelty myös ja alas tultuaan sanoi, että nyt tuon toisen selkään. Eli, joo, Peppi Pitkätossulta vaikuttaa.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...