maanantai 4. helmikuuta 2013

Kirjahylly


 
 
Osa pitkään odottamastani kirjahyllystä on nyt paikallaan yläkerran aulassa. Hylly tulee jatkumaan seinästä seinään, mutta vasemmanpuoleinen pätkä odottaa, että saadaan se seinäpaneeli vaihdettua.

Hyllyt sahattiin 28 millisestä liimalevystä, hiottiin ja maalattiin valkoisiksi. Seinäkiinnityksenä käytettiin vanhoja Sovellan kiskoja, jotka pätkittiin matalaan tilaan sopiviksi. Alimman hyllyn alle tulee vielä sokkeli, joka tässä vaiheessa (ja kuvassa myös) vielä odottelee hyllyn alla.

Olen aivan innoissani, kun vihdoin sain purkaa nurkissa lojuneita kirjapinoja hyllyihin. Samassa syssyssä olen kantanut pari kassillista kirjoja kirpparille ja yhden kaupunkikodin rappukäytävässä olevaan kirjanvaihtohyllyynkin. Vieläkin saisi karsia.

Hyvää kuvaahan ei rempan ja rojun keskellä ole toivoakaan päästä ottamaan, joten saatte nyt vaan uskoa, että hyvältä näyttää!

--

Boy have I waited long for this bookshelf! It will be wall to wall once we've replace the wall on the left.

It's been such a thrill to finally go through all the piles of books we've had lying around for ages and get them off the floor. Some of the books have ended up at a book swap and some I've donated to the local fleamarket. There's still plenty more.

4 kommenttia:

 1. Uskotaan! Mun mielestä kirjahyllyt näyttää aina hyviltä, sanoo kirjafriikki, jolla on monta kirjahyllyä.

  VastaaPoista
 2. Kirjailijatar - Olen samaa mieltä. Jotenkin se vaan on niin, että kirjahylly tekee kodin.

  Tosin olen nyt huomannut, että pientä perkausta pitäisi suorittaa säännöllisesti, että hylly ei rönsyile liikaa.

  VastaaPoista
 3. Niin, mikä kirppari ottaa vielä vastaan kirjoja? Mullakin on jo vino pino poistettavia johku nurkkiin piilotettuna.

  VastaaPoista
 4. ii - Paikalliselle Ekotorille kelpaa kirjat. Ottavat kaikki vastaan ja käyvät sitten siellä läpi ja pistävät kierrätykseen ne, joiden eivät katso menevän kaupaksi. Se on ihan mahtavaa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...