keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Rappuremppa käynnissä

 
 
 
 
Lähdimme Pikkutyypin kanssa kauppaan ja Mummilla piipahtamaan. Reissu venähti iltapäivään ja palattuamme oli rappusista haukattu siivu pois.

Olisihan se paljon järkevämpää rakentaa suoraan uudet raput, mutta kun makuuhuone on yläkerrassa, eikä sitä oikein saa muualle rempan ajaksi muutettua, niin rappuja uudistetaan nyt vähän hankalamman kautta. Joni on myös huolissaan, että aikaa ei saa muuten kulumaan, kuin kulkemalla perä edellä puuhun. En ole tuosta ihan varma, mutta mies tehköön mitä tahtoo.

Puretun seinäpanelin takaa löytyi hieroglyfejä vuosien takaa ja yöksi rappusiin viritettiin jouluvalot, etteivät mahdolliset yökulkijat astu harhaan.

Tulee muuten koko eteiseen aurinkoinen fiilis tuosta paljastuneesta keltaisesta laudoituksesta. Vähän pistää miettimään, että onko siihen päälle tulevaan seinään valitsemani kermankeltainen ihan tylsyyksien tylsyys.

--

As we're renovating the entry hall, we will also build a new staircase. Until then we are coping with two thirds of a staircase.

It would be heaps more simple to just build the new stairs and take the old stairs apart and install the new ones but we need to be able to get upstairs while it's all happening. And Joni's never been one to take the easy way out...

The Christmas lights were my idea. I didn't like the idea of getting up in the middle of the night to go to the bathroom and falling into the gap when I can't be bothered to turn on the lights.

2 kommenttia:

  1. Aikast hieno tuo keltainen seinä!

    VastaaPoista
  2. Päivi - Niinpä. Ja se menee sitten piiloon sen laimean kermankeltaisen taakse...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...