perjantai 8. helmikuuta 2013

Kuvia

Lupasin laittaa grafiikan kurssin aikaansaannoksia näytille. Tässä siskon synttärilahja.
Kehyksiin laitettuna grafiikan työ näyttää ihan pätevältä.

Käyn kerran viikossa taiteilemassa kuvataidekoulussa. Olen käynyt siellä jo useamman vuoden ajan, ja ihan vain hyvän opettajan takia. Hän on aina yhtä innostunut ja loputon ideapankki. Tälläkin viikolla menin koululle, kolme tuntia aikaa eikä yhtään idean tynkääkään mielessä.

Puuseppäsiippa käväisi koululla ja toi verstaalta parisenkymmentä vanerikiekkoa käyttöömme. Loistavia maalaus- ja piiruspohjia. Kierrätys kunniaan! Noh, opettaja ehdotti että mitäs jos ihan lyijykynällä piirtäisit. Tein työtä käskettyä ja aloin tekemään lintua ja lopulta tein kolme lintusta.

On pitkä aika kun viimeksi olen piirtänyt ihan vain lyijykynällä. Olin unohtanut kuinka paljon siitä pidän ja kuinka virkistävää se on aivoille. Ongelmana on se, että olen varsinainen nyhrääjä ja voin piirrellä pikkupikku viivoja ihan loputtomiin. Onneksi aika oli rajallinen ja työ valmistui.

Ensi viikolla lisää! 

3 kommenttia:

  1. Ihan on linnun näköiset linnut. Lyijykynä on tosiaan usein aliarvostettu työväline. Laitoitko jotain valkoista myös lintuihin, vai näyttääkö vain siltä? Nythän tuo on hieno hedelmäkulho!

    VastaaPoista
  2. Lisäsin kiiltoa lintuihin valkoisella puuvärillä eli ihan perusvälineillä mennään :-)

    VastaaPoista
  3. Hienot lintuset! Ja tuo taulu on mainio lahjaidea!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...