torstai 14. helmikuuta 2013

Sipuli-focaccia



Tämä taitaa olla yksi parhaista leipomuksistani koskaan. Taikinan koostumus oli aivan mieletön (italialaisen 00-jauhon ansiosta kai) ja paahdetut sipulit pysyivät ihanan mehevinä focaccian pinnassa.

Focaccian resepti löytyy täältä.

3 kommenttia:

  1. Oho, nyt on aika paljon sanottu!

    Mä en ole koskaan kuullutkaan italialaisista 00-jauhoista. Ehkä mun pitää aloittaa joku jauhokokeiluprojekti.

    VastaaPoista
  2. Heiiii ihana! Menee varmasti testiin meillakin.

    Kivaa viikonloppua (tuntuu jo ihan kevaalta taman auringon kanssa, jipii)!

    VastaaPoista
  3. Laura - minähän en tunnetusti ole mitenkään ahkera leipuri, mutta tämä oli kyllä aivan taivaallista! Niin ja nyt lähdet kyllä jauhokaupoille!

    Emma - parina viime päivänä on ollut aivan ihana keli! Hauskaa leipomista!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...