maanantai 26. elokuuta 2013

Kahvilataivaassa

 
 
 
 
Ruotsiraportti jatkuu!

Simrishamnin rantakaupungissa Österlenissä satuimme puolivahingossa Apotekarns Trädgårdin yhdistettyyn puutarhakauppaan ja kahvilaan. Sen välimerellinen sisäpiha oli huikea. Hopeapaju näytti siellä niin ihastuttavalta, että harkitsen nyt vakavasti pajujen palauttamista Hamarin puutarhaan.

Pizzat olivat täydellisiä. Pohja ohuenohut, täytteitä hyvin maltillisesti ja kaikki suussasulavaa. Vieläkin maistan sen herkullisen tomaattikastikkeen.

Kauppasivatpa vielä hienoja ruukkujakin. Ja B&B:kin heillä on. Jos sen huoneet ja aamiaiset ovat mitään puutarhaan ja lounastarjonkiin verrattavaa, niin aika lähellä taivasta siellä ollaan.

Simrishamn vaikutti muutenkin hyvin sympaattiselta kaupungilta. Kesälauantaisin siellä järjestetään ulkoilmakirpputori, joka vaikutti hyvältä. Tosin löysimme paikalle vain hieman ennen, kuin myyjät alkoivat pakata kamppeitaan ja oletettavasti siirtyä iltapäiväksi rantahiekoille.

--

Apotekarns Trädgård in Simrishamn was as close to cafe heaven as I've ever been. A Mediterranian courtyard garden in a picturesque small town. The pizzas were divine!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...