maanantai 12. elokuuta 2013

Yhdet juhlat

 
 
 
 
 
Rompepäivästä on selvitty kunnialla ja pienillä ostoksillakin, mutta Ruotsinmatkaraporttia saatte vielä hetken odottaa. Meillä nimittäin juhlittiin viime viikolla pyöreitä vuosia pitkään ja hartaasti. Vaikka pistimme pystyyn nelipäiväiset nelikymppiset, niin viisipäiväisiä viisikymppisiä en kyllä lupaa.

Vaikka onhan se juhlien järjestäminen kovasti hauskaa. Erityisesti tykkään siitä, miten sotkuinen ja projektien täyttämä lato muuntuu tunnelmalliseksi juhlataloksi, kun kattoon ripustetaan koristeet ja värivalot sekä pukkijaloille ladotut lankut peitetään vanhoilla verhoilla pöydiksi. Ja siitä, kun ystävät kokoontuvat keittiöön tekemään omia bravureitaan, joista saadaan kasaan notkuva juhlapöytä.

Viime vuonna testaamani kakku sai suuren suosion tälläkin kertaa. Sen leipominen ja kasaaminen ottaa aikansa, mutta kokeilkaa silti, hyvät ihmiset. Se on taivaallista!

2 kommenttia:

  1. Kiitos juhlista! Mukavaa oli. Hyvä seura ja hyvä ruoka, eipä sitä muuta tarvita :-)

    VastaaPoista
  2. Niinpä!!! Toivottavasti päivänsankari nautti juhlista yhtä paljon kuin me! Ja kahden vuoden päästä juhlitaan useampi päivä Ruotsissa!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...