lauantai 8. helmikuuta 2014

Edistystä ikityömaalla
Hieman on ollut hiljaista täällä meidän suunnalla. Tekee mieli vähän syyttää Picasaa, jonka Blog this -nappula on ollut jo kuukauden rikki. Ja laiskuuttani olen odotellut sen korjaantumista, mutta nyt odottelu saa piisata.

Hamarissa on edistetty alkuvuonna eteisen ja yläkerran kuukausia jatkunutta remppaa. Rappuset taidettiin saada kuntoon jo jouluksi ja niistä tuli aivan huippuhienot. Mitä nyt vähän jotain listoja ja sen sellaisia vielä. Raportoin niistä pian.

Eteisessä pipoja, hanskoja, huiveja ja lippiksiä sun muuta sisäänsä kätkenyt iso kaappi lähti lahjoituksena tallille ja sitä korvaamaan on nikkaroitu penkki, jonka alla on isot laatikot. Jonin pihaverstaalla pakkasta on ollut välillä 15 astetta, mutta eipä se ole tuntunut hirveästi haittaavan. Välillä on varpaita käyty sisällä sulattelemassa.

Paljonko muuten pitää lippiksiä olla 4 aikuisen ja yhden lapsen taloudessa? Sitä voisi yllättyä...

--

I've been very quiet lately. Mainly as I've been lazy and waited for the Picasa Blog this button to be fixed. No such luck yet.

The ever ongoing renovations in Hamari continue. The entry hall is starting to look pretty good. Joni and dad finished the stairs for Christmas and Joni has built a new bench and drawers which I will show you soon. The temperature in Joni's workshop (i.e. outside) has been down to minus 15 but it has not hindered the progress.

4 kommenttia:

 1. Pitäähän niitä vaihtolippiksiä olla..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, totta tuokin. Mutta kun pääsin kolmenkymmenen päälle, en enää jaksanut edes laskea. Yksi iso laatikko tarvitaan pelkille lippiksille. Ja arvaa vaan monetko saappaat meillä täällä on?

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Odotan innolla lisäkuvia! Nyt olisi varmaan hyvä hetki hankkiutua eroon niistä hikisimmistä lippiksistä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ehkä pitää koittaa vaivihkaa laittaa niitä lippiksiä johonkin jemmaan, josta ne voi sitten kadota...

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...