keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Keltainen palmikkopipoJo joulun alla valmistui ensimmäinen Bray-pipo. Se oli omaan makuuni vähän löysä ja mietin sen purkamista, mutta ennen kuin ehdin ryhtyä tuumasta toimeen, oli äiti jo ominut pipon itselleen.

Lanka on Austermannin Alpaca Silkiä ja puikot resorissa 3,5 ja palmikoissa 4,5. Omaan 56 kokoiseen nuppiini tuolla yhdistelmällä pipo oli tosiaan löysänoloinen. Seuraavaan siis pienemmät puikot!

Oli hauska neuloa pitkästä aikaa palmikkoa. Ja tässä pipossa sitä on pariakin sorttia. Ohje ja mallin kaavio ovat selkeät ja alkuun pääsemisen ja pienen pähkäilyn jälkeen homma eteni reippaaseen tahtiin. Kannattaa kuitenkin lukea kaavion selitykset tarkkaan, sillä ainakin vasemmalle kallistuva kavennus (SSK) tehdään tässä mallissa hiukan eri tavalla kuin mihin olin tottunut.

--

My first Bray beanie. This combination of cables and lacy bits is great. Mom wanted to have it so I have to make another one for myself.

4 kommenttia:

 1. Hyvä että pipolle löytyi ottaja! Mun Bray on vieläkin siinä resorivaiheessa... Mutta kyllä tuo on vain niin kiva, että mun pitää saada se omanikin valmiiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan puikot suhisemaan. Tuo on niin kiva malli, että kun ensimmäisen pipon saa valmiiksi, on melkein pakko aloittaa uusi saman tien!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi tuota lankaa on vielä jäljellä, niin voin itsekin saada keltaisen kevätpipon.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...