perjantai 24. syyskuuta 2010

Arktinen kameliOlipas tämä käsitöiden kuvaaminen taas hankalaa. Pipo ja kauluri on neulottu samalla palmikkomallilla (inspiraatio kutomuksiin löytyi täältä). Lankana oli jännittävä, siskolta saatu kamelinkarvaa sisältävä Egologico Camel. Tumman harmaassa langassa näkyy oikeasti lampimän ruskeita kamelinkarvoja - mistäköhän ihmeestä nekin ovat lankaan päätyneet!

5 kommenttia:

 1. No kamelista tietty!

  Pipo on kivan pullean oloinen.

  Onko tuollainen kauluri mukava? Mietin, että palvelisiko tällaista huivi-ihmistä? Jääkö se kovin paljon irti kaulasta? Pelkään, että viima pääsee livahtamaan sisään!

  VastaaPoista
 2. Hi, niinpä! Kasvatetaankohan niitä jossain ihan karvan takia?

  Kauluri on vielä ainakin aika istuva, mutta en uskaltanut tehdä liian tiukkaa, jotta ei ala kurkuttamaan. Kelit on täällä vielä sen verran lämpimät, että en ole päässyt testaamaan kaulurin käyttöominaisuuksia, mutta kuvittelisin sen lämmittävän mukavasti.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää. Mulla on se vaaleampi harmaa tuosta samasta langasta. Onko tuo kauluri ihan pötkö vai onko jotain muotoilua? Mulla tosin vieläkin sukkavaihe meneillään...

  VastaaPoista
 4. Kauluri on tosiaankin aivan suora pötkö. Aluksi silmukoiden määrä hieman kauhistutti (muistaakseni 120 silmukkaa ja koon 7 puikot), mutta unohdan aina miten palmikko vetää työn kasaan.

  Niin ja kameli oli mielestäni niin mukavaa lankaa neuloa, että olen suorastaan vähän kateellinen siitä sinun vaalean harmaasta langastasi!

  VastaaPoista
 5. Jaa-a. Karva saattaa olla sivutuote. Tiedä häntä. Kai niitä kameleitakin kasvatetaan erilaisiin tarkoituksiin. Kuuluvat olevan oikukkaita kavereita.

  Australiassa järjestetään kamelikisoja. Ovat kuulemma hyvää viihdettä, kun voi tapahtua ihan mitä vaan. Toisaalta usein ei tapahdu mitään, kun yksikään kameli ei suostu liikkumaan.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...