Paahdettu kurpitsa-kookoskeitto
1 kg kuorittua ja paloiteltua kurpitsaa
2 rkl oliiviöljyä
1 viipaloitu valkosipulinkynsi
2 viipaloitua purjoa
1 hienonnettu punainen chili
5 dl kasvislientä
2 dl kookosmaitoa
kourallinen tuoretta korianteria
Paahda kurpitsapaloja noin puolituntia 180 asteisessa uunissa.
Kuullota purjo ja valkosipuli öljyssä. Lisää kurpitsa, chili ja kasvisliemi ja anna hautua noin 10 min. Soseuta keitto ja lisää kookosmaito. Tarjoile korianterin kanssa.
Ruuanlaittointoni ei ota laantuakseen. Mukavaa!
Hmm, olenko minäkin siis ihan turhaan ylenkatsonut tuota paahtamista? Vaikka nyt kun tuli puheeksi, niin taidan muistaa, että joskus olen sitä kokeillut ja ollut tulokseen tyytyväinen.
VastaaPoistaMutta jostain syystä se, että pitää lämmittää uuni valmistaakseen keittoa, tuntuu vaivalloiselta.
Voisit tulla ruuanlaittointoilusi kanssa meille...
Kasvikset voi paahtaa myös pannulla öljyssä. Sillä tavalla porkkanan tai minkä tahansa muun aromit heräävät ja ah ...
VastaaPoistaÄ
Pitääkin muistaa testata tuota pannulla kypsentämistä seuraavan kerran kun valmistan keittoa!
VastaaPoistaJa eiköhän minusta tässä syksyn mittaan taas saa ruuanlaittoseuraa!
Oh my.... it is totally the right soup for the Autumn evenings. I can smell open fires in the damp air or Autumn Sundays watching an old film wearing your winter socks that I know that you will have finished knitting very soon!
VastaaPoista