sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Parasta tällä viikolla
Liisa:

Vuoden viimeinen telttaretki. Seitsemän vaatekerrosta ja minunkin kaltaiseni vilukissa pärjäsi. Ja sängyssä perienglantilainen, vanhanajan kuumavesipullo, jonka merkityksen olen ymmärtänyt vasta täällä asuessani.


Laura:

Veera-serkku tuli kylään. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa.

Käytiin Mummin kanssa sieni- ja puolukkametsässä. Liukastelimme kuraisilla ojanpientareilla, kun Mummi vaan loikki menemään.

Illalla kuulimme tarinoita elämästä Kiinassa ja saunoimme kynttilänvalossa.

Tehtiin melkein siskonpeti ja nukahdin juttuja kuunnellen. Se oli ihanaa. Ja muiden mielestä hauskaa.

***

Viikon ensimmäinen tähtihetki oli ratsastustunnilla. Vaikken ole vauhdin ystävä ollenkaan, on esteiden hyppääminen, vaikka kuinka pienten, aina kutkuttavan huumaavaa. Olin vielä seuraavana aamunakin aivan täpinöissäni.

Uskaltaminen on mieletön tunne!

5 kommenttia:

 1. Oi, kyllä nuotio vaan on tunnelmallinen! Paistoin eilen vesisateessa muurinpohjapannulla lettuja. Pannu vaan pihisi ja mieleen tulvi valtavasti muistoja!

  VastaaPoista
 2. Liisa, minäkin ymmärsin kuumavesipullojen merkityksen kerran ollessani Lontoossa ystäväperheen luona. Talot olivat niin kosteita ja kylmiä. Ymmärsin myös miksi siellä aina juodaan teetä.
  Laura, minäkin haluaisin vielä joskus hevosen selkään. Esteisiin tarvitsisin kyllä aika paljon uskallusta.

  VastaaPoista
 3. Omenaminttu - Suosittelen! Itsekin aloitin vasta kaksi vuotta sitten. Haave oli muutaman vuoden kypsynyt ja olen tosi onnellinen, että päätin sen toteuttaa. Valtavan vaikeaa se on. Ja samalla myös hurjan palkitsevaa, kun pääsee ylittämään itsensä ja voittamaan pelkonsa.

  Ja on mahtavaa olla kolmekymppinen heppahöperö! Sinne sitä solahtaa kymmenvuotiaitten joukkoon ihan huomaamattaan! ;)

  VastaaPoista
 4. Omenaminttu - omistan nykyään myös sähköhuovan! Jälleen yksi niitä asoita, joiden merkitystä en Suomessa asuessani ymmärtänyt ollenkaan.
  Laura - saunominen kynttilänvalossa kuulostaa aivan ihanalta. Ja puolukkametsässä loikkiminen. Uskaltaudunkohan minäkin vielä jonakin päivänä hevosen selkään?

  VastaaPoista
 5. Sähköhuopa kuulostaa ihan valtavan pelottavalta! En uskaltaisi varmaan ollenkaan sellaisen alla nukkua.

  Mutta hevosen selkään uskaltautumista suosittelen kaikille!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...