keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Sunnuntai-illan ruokahaasteKaverin kanssa on tullut tavaksi aina silloin tällöin viettää ilta viikon Guardian-lehden ruokareseptejä kokeillen. Välillä ohjeet ovat olleet vähän liiankin haastavia - viime talvena etsimme kuumeisesti salsify nimistä tuotetta, josta kumpikaan meistä ei ollut edes aikaisemmin kuullut. Salsify osoittautui mustajuuren sukulaiseksi, mutta eihän sitä tietenkään kaupoista löytynyt, joten päädyimme korvaamaan tuotteen ihan tavallisella perunalla. Gratiinista tuli kyllä hyvää niinkin!

Viime lauantain reseptit olivat onneksi vähän yksinkertaisempia ainakin aineksiltaan. Teimme linssisalaattia ja pinjansiementryffeleitä. Kotikulmilta ei valitettavasti löytynyt pinjansiemeniä sunnuntai-iltapäivänä, joten tryffelit pyöriteltiin kurpitsan-, auringonkukan- ja pinjansiementen seoksessa ja kun se alkoi käydä vähiin mukaan heitettiin kaurahiutaleitakin! Söimme hyvin, joimme monta kannullista teetä ja nautimme sunnuntai-illasta.

5 kommenttia:

 1. Olen edelleen ollut häpeällisen huono keittiössä. Ei muka ole aikaa.

  Tuo linssisalaatti näyttää hyvältä. Juuri nyt tuo kananmuna jostain syystä houkuttelee erityisesti...

  VastaaPoista
 2. Linssejä pitäisi tosiaan syödä useamminkin. Salaatti oli hyvää ja sinappinen kastike toimi yllättävän hyvin. Niin ja lihan voi jättää pois ilman, että salaatti siitä sen isommin muuttuisi.

  VastaaPoista
 3. Koskas tuut tekeen nuita meille?

  VastaaPoista
 4. Heti kun kutsutaan ; ) Niin ja tarjoillaan niitä täälläkin!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...