Aikaisemminkin mainittu 'Simply Good Taste, Great Food from the Lake District' keittokirja innosti kokeilemaan minulle ainakin aivan uutta grilliherkkua. Foliossa kypsennetty camembert- juusto oli aika taivaallista!
Grillattu camembert ja portviinimarinoidut karpalot
kourallinen kuivattuja karpaloita
lasi portviiniä
1 iso camembert-juusto
rosmariinin oksa
nokare voita
Marinoi kuivattuja karpaloita portviinissä noin vuorokausi (tai muutama tunti...). Voitele folio ja kasaa päälle rosmariinin oksa ja juustokiekko. Painele karpalot juuston pintaan ja kaada päälle marinointiliemi. Grillaa kymmenisen minuuttia kunnes juusto on pehmennyt.
Oih, ihanalta näyttää! Myös nuotio on aika houkutteleva.
VastaaPoistaTämä muistuttaa mua vuosia sitten pääsiäisenä nauttimaani ruotsalaisherkkua, uunissa paistettua brietä. Siihen muistaakseni vaan lorautettiin oliiviöljyä päälle ja sitten uuniin.