sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Parasta tällä viikolla

Laura:

Sateisen viikon jälkeen aurinkoinen sunnuntai. Kaivelin pihalla ja ruuan jälkeen livahdimme lähimetsän suppilovahveroapajille.

Lauantaiaamupäivän pyörähdys puutarhamyymälässä oli myös antoisa. Vettä satoi ja hiljaista oli ja sain napattua itseäni palvelemaan aivan loistavan asiantuntevan myyjän.

Nyt tiedän miksi havukasvit ovat niin kalliita ja miten tavallisen vuorimännyn voi halutessaan pitää pienenä, jos ei ole varaa kääpiösellaiseen. Paria herukkapuskaa lähdin hakemaan. Mutta ruusut olivat puoleen hintaan...

Liisa:

Pitkästä aikaa viikonloppu kotona! Olen siivonnut, pessyt pyykkiä, leiponut leipää ja omena-luumukakkua ja ehtinyt vielä nauttimaan ihanan aurinkoisesta viikonlopustakin! Ja iltojen pimetessä olen sytyttänyt kynttilöitä ja istunut kutimen kanssa sohvannurkassa. Eiköhän tämän voimalla taas jaksa!

2 kommenttia:

  1. O, mitä sieniä!!! Oliko hyvä saalis?

    VastaaPoista
  2. Sieniä tulee niin paljon, kuin vain jaksaa kerätä. Ja kerätähän jaksaa, se on vaan se perkaaminen, jossa menee helposti maitohapoille. Mutta tunnissa saatiin varmaan reilu 15 litraa siitä vanhoilta paikoilta lähimetsästä lammen lähistöltä.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...