Kesällä kasvihuoneesta kirvojen vuoksi häädetyt chilit ja tomaatit ovat viettäneet loppukesän kanalan päädyssä. Seurana niillä on ollut talvelta ylijääneistä linnunsiemenistä kasvatetut auringonkukat.
Kirvat kaikkosivat lopulta, kun kylvetimme jääkylmällä kaivovedellä ja ruiskutimme mäntysuovalla riittävän monta kertaa.
Ja olemme yllätykseksemme saaneet satoakin!
Minä en ole yhtään yllättynyt siitä, että te olette saaneet satoa :) Hyvältä näyttää, popsi.
VastaaPoistaVau, paprikoitakin! Onko chileissä tulisuus kohdallaan?
VastaaPoistaKirjailijatar - No, tällaisena kesänä ei tosiaan hirveästi ole tarvinnut satonsa eteen tehdä. Se on ihanaa, koska kaikki itse kasvatettu on erityisen ihanaa!
VastaaPoistaLiisa - Yksi keltainen paprika on syöty. Siinä oli erityisen paksu hedelmäliha ja se oli aivan taivaallinen. Muutama punainenkin paprika on tulossa, mutta en tiedä ehtivätkö punastua valmiiksi.
Chileissä on ainakin Naga Morichia, joka on huipputulista. En ole uskaltanut maistaa kuin pienen palan. Hyvää se oli, hedelmäistä ja tulista. Miesväki on ihan koukussa. Ei taida jäädä yhtään kuivattavaksi, kun kaikki menee suoraan leivän päälle.