tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kirpparilöytöjä

En ole viime aikoina ihan hirveästi kirppareja kolunnut, vaikka mieli olisi tehnyt. Toisaalta olen myös vihdoin alkanut ymmärtää, että Mummi on ollut oikeassa siinä, että minulla on ihan riittävästi tavaraa. Ehkä siksikin tämän kevään kirppisreissuilta on kotiutunut enimmäkseen juttuja pikkutyypin tarpeisiin.

Mutta muutaman jutun olen hankkinut itselleni.

--

My fleamarket finds have lately been mostly for Little I. I seem to have enough of most things myself. But I have found a few things for myself as well this spring.


Tässä purkissa on jotenkin kaikki kohdallaan. Väri, kuvio ja koko. Mulla on ennestään vaaleansininen vähän samaan tyylinen, mutta isompi. Ehkä ne ovat samaa sarjaa. Siinä sinisessä on Hamarin vessassa pumpulia. Tällä ei vielä ole paikkaa eikä käyttöäkään.

--

I have been trying to be very critical with tins as they are one of my weaknesess. This one I could not resist. I have a similar one that is pale blue. I don't know what I will put in it yet.


En tiedä mikä tässä aaltokuvioisessa viilikupissa kiehtoi. Jotain sympaattista siinä on. Tätä en ainakaan tarvinnut, mutta meinaan syödä siitä jugurttia.

--

I certainly did not need a bowl but this one appealed to me somehow. I will eat yoghurt out of it!


Tämä matto kurkisteli lattianrajasta. Se oli kääritty kuvio sisäänpäin, enkä olisi varmaan edes katsonut sitä, ellen olisi kiinnittänyt huomiota mehevän keltaisiin hapsuihin. Kun rullasin maton auki, en voinut vastustaa. sen värejä ja ruusukuviota Varsinkaan, kun hintalappussa luki 50 senttiä. Tämä tulee Hamarin huvimajan korituoliin, kunhan saan sen pestyä.

--

This little rug was hiding at the bottom shelf but I spotted the lovely yellow instantly. It was (and still is) dirty but also dirt cheap. So I had no choice.

Once I get around to washing it, the rug will adorn a chair in the summerhouse at the farm.

3 kommenttia:

 1. Joo, täälläkin on tavarakiintiö tullut ainakin hetkellisesti vastaan. Mutta eiköhän tämä taas tästä! Tuo matto on kyllä aika hurja!

  VastaaPoista
 2. Aikamoinen löytö tuo matto. Naurettava hintakin. Eihän tuollaista voi olla ostamatta.

  Kirppareilla on niin hauska ostella, kun koskaan ei tule perästä päin huonoa omaatuntoa kuluttamisesta. Tavara on jo valmiiksi kierrättyyttä ja sen voi aina laittaa takaisin kiertoon. Ja rahaakaan ei mene niin paljon. Kaikki kohdallaan.

  Meillekään ei mahdu mitään tavaraa, mutta kummasti mä noin joka toinen viikko kannan kirpparilta rompetta kotiin.

  VastaaPoista
 3. Liisa - Niin, tarkoitat siis varmaan hurjan hieno?

  Kirjailijatar - Hih, teillä oli vielä vuosi sitten niin hillitty määrä tavaraa siellä uudessa kodissa. Sun pitää kutsua meidät kylään, että pääsen katselemaan millaisella vauhdilla se kaikki vapaa tila on ehtinyt täyttyä!

  Niin, ja pakkohan se on ostaa, kun saa niin kovin halvalla. Ja se on ihan totta, kirpparihamstrauksesta ei tule ollenkaan sellaista krapulaa, kuin vaikka Hulluilta päiviltä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...