perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kuoren kaunistus
Olen tainnut jo ennenkin mainita, että ihan uusien, käyttämättömien asioiden ostaminen on minulle vähän vaikeaa. Sinnittelin kuukausikaupalla teekuppiin tipahtaneella puhelimella joka toimi jotenkuten, mutta pari viikkoa sitten piti tehdä vaikea päätös ja ostaa uusi puhelin.

Uusi puhelin antoi syyn myös uuden suojakuoren hankkimiselle. Ihanaa, että jotain näinkin teknistä ja modernia laitetta voi kaunistaa käsitöillä! Olen aika varma, että voisin innostua ristipistotöistä enemmänkin!

***

My old phone finally packed it in (the little dip in a mug of tea was a bit too much for it in the end) and that gave me the perfect excuse to get a new phone cover as well. Obviously I had to go for something crafty and I have to say that cross stitching was surprisingly enjoyable!

4 kommenttia:

 1. Well done I love it!! You'll have to show me what you did and where you got the supplies!! xxx

  VastaaPoista
 2. Vau, tulipas hieno!

  Ja ristipistothan ovat ihan ehdottomasti elegantein käsityömuoto. Sullakin taitaisi olla sellainen ruusutyö jossain vielä työn alla...

  VastaaPoista
 3. Niin ja se piti todeta, että kylläpäs sun vanha puhelimesi kohtasi loppunsa suorastaan runollisesti. Kyllä teekuppiin hukkuminen on ihan kunnioitettava tapa päättää päivänsä.

  VastaaPoista
 4. Tosi hauska keksintö! Harmi, etten tarvii uutta puhelinta. Tai sitten lampsin tästä keittämään teetä..

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...