maanantai 23. huhtikuuta 2012

Savesta kulhoksiAloitin tammikuussa tekemään savikulhoa, jonka pintaan tuli muutamia halkeamia kuivuessaan. Kulho kesti kuitenkin poltot ja pysyi kasassa. Mietin lasittamista ja maalaamista, mutta päädyin ihan toisenlaiseen ratkaisuun.

Teen yleensä samanaikaisesti useampaa työtä. Nytkin työn alla oli maalauspohjia öljyväritöitä varten, joihin olin repinyt kirjan sivuja taustaksi. Päätin päällystää samaisilla Tekniikan käsikirja 4:sen paperinpalasilla kulhon. Palaset on liimattu kulhoon akryyligeelillä ja lopuksi vielä maalattu samaisella geelillä, jotta kulho kestäisi vähän kosteutta.

Tässä, kuten monessa muussakin, projektissa lopputulos oli jotain muuta kuin olin alunperin ajatellut. Eräs neuleopettajani sanoi aikoinaan, että ei se niin väliä vaikka silmukat ja muut eivät täsmää, neuletta voidaan muokata loputtomasti ja lopputulos voi joskus olla jotain ihan muuta. Se on juuri se käsillä tekemisen kiinnostavuus ettei tiedä miten lopulta onnistuu tai mitä sieltä oikeasti syntyy. Tässä tapauksessa lopputulos oli mielestäni varsin kiinnostava.

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...