keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ludvika


Lähdimme Tukholmasta niin verkkaisesti, että ehdimme vain Fagerstaan asti ja sieltä seuraavana aamuna Ludvikaan. Retkifiilis oli aivan mainio ja notkuimme pikkukaupungissa tuntikausia odotellen kirppisten aukeamista.

Tässä vaiheessa ymmärsimme, että emme olleet tehneet minkäänlaisia matkasuunnitelmia ja ainoa karttammekin oli kännykässä. Onneksi löysimme aivan loistavan turisti-infon, mistä saimme vinon pinon tietoa Taalainmaasta. Ihastuin maakuntaan siinä määrin, että oli valmis jäämään pidemmäksikin aikaa.

Jos muuten suunnittelet kirppariretkeä Ruotsiin, niin vaikutti siltä, että monet kirpparit ovat auki vain torstaista tai perjantaista sunnuntaihin. Jäimme useampaan otteeseen kuolaamaan ikkunan taakse, kun olimme alkuviikosta liikenteessä.

--

We ended up in Ludvika quite by coincidence. And what a lovely little town we found. And lots of fleamarkets and charities as well. Although the juiciest looking of all of them was closed.

They also had a very helpful tourist info which was great as we at this point realised that we had not only started our trip with no plans but also had not even thought to have a look at a map of Sweden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...