maanantai 3. syyskuuta 2012

Matkaraportti alkaa!

Tervehdys pitkästä aikaa!

Olemme olleet hiukan liesussa. Kotiuduimme Hamariin kyllä jo viikko sitten, mutta päivät ovat kiitäneet taas sellaista vauhtia, että meni pitkään että sain edes kuvat ulos kamerasta.

Kävimme kyläilemässä Tukholmassa emmekä voineet vastustaa tilaisuutta kierrellä vähän ruotsalaisia kirppareita, kun niistä niin lämmöllä kerrotaan. Ja ajatus jalostui sitten vielä ideaksi vierailla samalla kertaa Pyhäjoella. Karttaa emme vaivautuneet katsomaan. Taisimme ehkä hieman aliarvioida etäisyyksiä, muttta hyvin selvisimme kuitenkin.

Ja koska olemme hamstereita, piti matkaan lähteä pakettiautolla. Ja kun kerran pakettiautolla ollaan liikkeellä, niin tokihan pitää kokeilla osaammeko vielä elellä autossa.

Joni rakensi remppa-autoonsa meille laverin ja työkalupakkihyllyyn tavaransäilytystilaa. Pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin matkaan.

Pikkutyyppi osoittautui oikein joustavaksi lomailijaksi ja minä sain uida järvessä.

Ja bonuksena näin elämäni ensimmäiset oikeat porot.

--

We did a little road trip from Turku to Stockholm and onwards and upwards all the way to Haparanda and over the border back to Finland and down to Turku.

Joni's work van became a bedroom and storage space for all our gear and the fleamarket finds we picked up along the way.

Little I proved a great traveller and I got to swim in a perfect Swedish lake. Plus saw my first real reindeer, standing on the road, of course.

2 kommenttia:

  1. Ihania lomatunnelmia! Ja oikein mukavastihan te tuonne autoon mahduitte! Maltan tuskin odottaa kirpparisaaliiden esittelyä!

    VastaaPoista
  2. Liisa - Hyvin mahduttiin. Ja tunnelma oli mitä parhain.

    Koitan saada kirppissaaliin kuvattua pian. Aika lasivoittoista on, jostain syystä.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...